Search
shit or shine logo

Voor coaches

Sluit je aan bij Shit or Shine en help mee bij het herstel na kanker

Met Shit or Shine Mijn Coach kunnen vrouwen met/na kanker hun weg makkelijk vinden naar jou als complementair deskundige bij hen in de buurt.

Elsbeth Slippens (1)

Hi, ik ben Elsbeth Slippens!
Oprichtster van Shit or Shine

Ben jij complementair coach of therapeut voor vrouwen met of na kanker? Sluit je aan bij Shit or Shine zodat we samen de doelgroep kunnen bereiken.

Veel vrouwen denken dat ze na de behandeling van kanker klaar zijn en verder kunnen met hun leven, zo ook hun omgeving. In de praktijk valt dat echter vaak vies tegen.

Shit or Shine is sinds haar oprichting in 2020 op missie om zoveel mogelijk vrouwen op positieve wijze te helpen bij hun herstel.

We bieden een gratis online magazine en community voor en door (ervarings)deskundigen. Voor meer diepgang bieden we gratis en betaalde producten en trainingen aan. Voor vrouwen die meer ondersteuning nodig hebben kan een coach of therapeut uitkomst bieden. Dat is waar we jou bij nodig hebben!

Doordat we bij Shit or Shine op 3 niveau’s informatie en hulp bieden gaan cliënten coaching als een onderdeel zien van hun herstelproces. Lukt het niet met blogs of trainingen, dan is het heel normaal dat je hulp inschakelt via een coach of therapeut. Door dit met elkaar uit te dragen verlagen we de drempel naar coaching.

Bied je erkende oncologische complementaire zorg vanuit je eigen praktijk of vanuit een groepspraktijk/gezondheidscentrum, dan kun je je aansluiten bij Shit or Shine, zodat deze vrouwen jouw begeleiding kunnen aanvragen via ons platform en wij jou (en alle andere Shit or Shine deskundigen) warm kunnen aanbevelen.

Meer informatie over ontstaan van Shit or Shine en de Shit o r Shine CoachClub?

Wil je zelf als complementair deskundige
aan de slag via onze community?

Waarom lid worden?

Samen bieden we complete ondersteuning

Gepersonaliseerde zorg kan niet zonder complementaire zorg. De mens staat immers centraal. Herstellen gebeurt in de thuisomgeving, waardoor de complementaire deskundigen in de omgeving kunnen helpen bij het herstel.
Door op alle niveaus hulp aan te bieden worden we een mooie startplek voor herstel. Lezen over waar de behoefte ligt, challenges en trainingen volgen voor wat meer ondersteuning. En de Shit or Shine deskundigen in kunnen schakelen voor de lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en sociale behoeften gericht op het herstel. En door met veel deskundigen zichtbaar te zijn helpen we elkaar en de klanten. Je bent deskundig en complementair op oncologie vlak.

Vind je klanten samen

Is jouw doelgroep jij vrouwen met of na kanker en heb je aandacht voor de periode na de behandeling van kanker? Dan matchen we samen qua doelgroep. Doordat jouw doelgroep zich ook op ShitorShine.nl bevindt, beschik je direct over een bron van potentiële cliënten. Maak hier gebruik van middels de kanalen die Shit or Shine gebruikt om deze doelgroep te bereiken.
Door de oncologische complementaire zorg inzichtelijk te maken helpen we elkaar. Wij promoten Shit or Shine, waardoor vrouwen ook bij de coaches en therapeuten terecht komen. Door te verwijzen naar Shit or Shine voor blogs, community en/of online trainingen versterk je je eigen positie en die van je mede coaches en therapeuten. Én, hoe meer bezoekers, hoe meer kans op coaching of therapie voor jou!

Passende match

Klanten vinden jou op basis van je profiel en je kenmerken. Je krijgt je eigen profielpagina waarop je kan laten zien wie je bent en wat je doet. Daarnaast mag je onder jouw praktijknaam blogberichten schrijven, bijvoorbeeld over een ervaring met een cliënt, die we, afhankelijk van je lidmaatschap, plaatsen in ons online magazine en op de socials.

Vergroot je kennis

Bij een pro lidmaatschap kies je ook voor kennis vergroten. Wissel met andere coaches ervaringen uit en stel elkaar vragen in de besloten WhatsApp groep en tijdens de (online) bijeenkomsten.

Vergroot je netwerk

Je bent altijd van harte welkom bij de Live netwerk-bijeenkomst die we elke jaar organiseren. Je kan je netwerk vergroten en samenwerkingen aangaan.

Creëer kansen en samenwerkingen

Altijd al met een groep therapeuten en coaches bijvoorbeeld een oncologische herstel tweedaagse willen organiseren voor vrouwen? Dat kan door het initiatief te nemen binnen Shit or Shine CoachClub. Ga samenwerken, vind elkaars kracht en geniet van al het moois dat je kan ontwikkelen!

Jouw eigen online training in de Academy van Shit or Shine

Bied jij naast coaching of therapie ook trainingen die een aanvulling zijn voor de Academy van Shit or Shine? Deze kunnen we vermelden bij het betaalde aanbod op de Shit or Shine Academy.** Hierdoor krijg jij de kans om meer trainingen te verkopen

"We versterken elkaar!"

Wat leden zeggen over Shit or Shine Mijn Coach

“Als coach bij kanker heb je je niet voor niets gespecialiseerd op dit onderwerp. Mogelijk vanuit een eigen ervaring met kanker, als patiënt of als naaste en waarschijnlijk met de missie om anderen zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden in dat proces.

Vindbaar zijn voor je doelgroep kan echter een hele uitdaging zijn. Want er zijn tegenwoordig zoveel coaches voor zoveel verschillende onderwerpen en hulpvragen. Zie daartussen maar eens gevonden te worden! En andersom heeft iemand met kanker niet altijd de energie om te zoeken, laat staan dat hij/zij weet wáár gezocht moet worden.

Shit or Shine is een online platform dat zich richt op vrouwen die kanker hebben (gehad). Het doel is om een basis te worden voor vrouwen, waar informatie gevonden kan worden, ervaringen kunnen worden uitgewisseld en dus ook de hulp van een complementair deskundige kan worden ingeschakeld!

Dat betekent dus voor een aangesloten coach/therapeut dat je rechtstreeks benaderbaar en direct in het zicht bent van jouw specifieke doelgroep! Je hoeft dus weinig moeite meer te doen om gevonden te worden en op te vallen binnen het enorme aanbod. Heel anders dus dan bij andere platforms waar allerlei verschillende coaches bij zijn aangesloten en ook verschillende doelgroepen met ieder hun eigen hulpvraag.

Sluit je dus aan bij Shit or Shine Mijn Coach om direct gevonden te worden door de mensen die jij het liefste coacht! Aarzel dus niet en join the (coach)club!”

Sandrine

Hoe werkt het?

Sluit je aan bij Shit or Shine

Help mee om de drempel naar het vinden en krijgen van hulp op maat te verlagen.

Ben je coach of therapeut en heb je een specialisatie op oncologie? Kies het lidmaatschap dat bij je past.

Maak je profiel compleet

Met je profielpagina word je goed vindbaar, we helpen je om jouw profiel te optimaliseren.

Shine!

Laten we met z’n allen impact maken en op positieve wijze bijdragen aan het herstel na de behandeling van kanker.

Sluit je als complementair deskundige aan bij Shit or Shine Mijn Coach

Basis

Als je met jouw praktijk zichtbaar wilt zijn op Shit or Shine.
57 per jaar (excl. btw)*
en eenmalig 25 euro administratiekosten
 • Jouw eigen pagina op Shit or Shine Mijn Coach
 • Maandelijkse nieuwsbrief vol tips voor coaches en therapeuten
 • Jaarlijks 50 Shit or Shine flyers om uit te delen
 • Tegen betaling deelnemen aan online netwerkbijeenkomsten
 • Tegen kostprijs deelnemen aan de jaarlijkse live bijeenkomst
 • 3x per jaar jouw blogberichten publiceren op shitorshine.nl
 • 1x per jaar je blog(s) gepromoot op onze socials en nieuwsbrief

Pro

Als je met jouw praktijk zichtbaar wilt zijn, actief
je kennis wilt uitbreiden en je netwerk wilt versterken.
120 per jaar (excl. btw)*
en eenmalig 25 euro administratiekosten
 • Jouw eigen pagina op Shit or Shine Mijn Coach
 • Maandelijkse nieuwsbrief vol tips voor coaches en therapeuten
 • Jaarlijks 100 Shit or Shine flyers om uit te delen
 • Gratis deelnemen aan online netwerkbijeenkomsten (min 4 p/j)
 • Tegen kostprijs deelnemen aan de jaarlijkse live bijeenkomst
 • Onbeperkt jouw blogberichten gepubliceerd op shitorshine.nl
 • 3x per jaar blog(s) gepromoot op onze socials en nieuwsbrief
 • 1x per jaar je profiel gepromoot op onze socials en nieuwsbrief
 • Promotie van jouw actie(s) tijdens Wereldkankerdag, Cancer Survivors Day en de borstkankermaand
 • Deelnemen aan WhatsApp groep met andere coaches
 • 1 uur zakelijk sparren aanvragen (t.w.v. €90)
Populair

Veelgestelde vragen & algemene voorwaarden

Shit or Shine is een onderdeel van 2Power. Elsbeth Slippens-Heuver is als leefstijl- en vitaliteitscoach werkzaam vanuit haar bedrijf 2Power. Daarnaast is ze erg betrokken bij vrouwen met of na kanker. Daar wil ze wat voor betekenen waardoor ze Shit or Shine is begonnen. Een gratis online magazine en community speciaal voor deze doelgroep. Middels de betaalde online trainingen en lidmaatschappen wil ze Shit or Shine kostendekkend maken. Elsbeth heeft zelf diverse opleidingen gedaan op het gebied van coachen en vitaliteit bij en na kanker en past deze kennis alleen toe binnen Shit or Shine.

Kanker is shit en je merkt dat je nog niet de oude bent. Begrijpelijk, want je lichaam heeft nu de tijd nodig om te herstellen én daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Daar hoef je je niet voor te schamen. Weer shinen, genieten van het leven en actief onder de mensen zijn. Uitdagingen die we samen met je aangaan.
Shit or Shine is namelijk een community van professionele coaches en lotgenoten. We helpen je met artikelen, trainingen, challenges en zorgen dat je in contact komt met de juiste coaches wanneer je net dat extra zetje nodig hebt. Je kan ook zelf een actief lid zijn van de community en anderen helpen. Volg ons via Facebook. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan shinen als vanouds.

Bij de promotie van Shit or Shine richten we ons op vrouwen met kanker of na de behandeling van kanker. Onze missie is om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en ze op positieve wijze te helpen bij hun herstel.

Door je aan te sluiten bij Shit or Shine helpen we elkaar verder. Je maakt dan ook onderdeel uit van de aangesloten coaches en therapeuten, die samen de Shit or Shine CoachClub vormen.

 • Voor iedere klant die via jouw unieke link (affiliatelink) een Shit or Shine training koopt  ontvang je 20% van de prijs die een klant heeft betaald.
 • Met je eigen profielpagina op Shit or Shine word je goed vindbaar voor jouw doelgroep die op zoek is naar coaching of therapie.
 • Afhankelijk van je lidmaatschapsvorm kun je blogs aanleveren gericht op deze doelgroep en gaan we daar promotie voor maken. Je kan laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.
 • We helpen je om nóg beter te worden in je vak tijdens de netwerkbijeenkomsten.
 • Maak gebruik van de faciliteiten van Shit or Shine om jouw praktijk nog completer te maken.
 • Je lift mee op de autoriteit en het bereik van Shit or Shine.
 • Je vergroot je netwerk doordat je in contact komt met andere coaches

Op de mijn.coach pagina ben jij als coach of therapeut te vinden. De deskundigen die lid zijn leveren complementaire zorg. Bezoekers kunnen zoeken op coachvormen, type coaches, je kwaliteiten en de regio.

Als coach krijg je je eigen pagina met daarin informatie over je praktijk en je mogelijkheden voor individuele of groepscoaching, samen met een persoonlijke foto. Er kan contact met je gelegd worden via je telefoonnummer, eigen website of er kan een gratis kennismakingsgesprek worden aangevraagd.

Het is belangrijk om het vrij invulveld goed te benutten zodat je kan laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.

Omdat er zoveel verschillende (coach)opleidingen zijn, hebben we geen lijst aangemaakt van welke opleidingen wel voldoen. Voldoe jij aan de selectiecriteria om lid te worden van Shit or Shine en ben jij coach of therapeut bij mensen met/na de behandeling van kanker dan kun je je inschrijven. Indien nodig nemen wij contact met jou op.

Naast je profiel op Shit or Shine profielpagina bieden we je ook de mogelijkheid om in de Shit or Shine Academy je training beschikbaar te stellen. Dit is de online omgeving waar trainingen van Shit or Shine gevolgd worden.

Het is belangrijk dat een online training van jou een aanvulling is op het (toekomstige) aanbod. Daarom beoordeelt Shit or Shine eerst deze training en kan dit goed- en afkeuren.

Ieder jaar wordt de training opnieuw beoordeeld en goed- of afgekeurd en deze wordt automatisch verwijderd als het lidmaatschap is opgezegd.
Voor het beschikbaar stellen van de training op Shit or Shine, de handelingen die wij daarvoor moeten doen inclusief de promotie, vragen wij 20% van de betaalde prijs per aanmelding.

Jij bouwt je eigen training in je eigen portaal (dit staat los van Shit or Shine) en werkt dan met een unieke link (affiliatelink). Deze affiliatelink moet jij in jouw portaal aan kunnen maken en met Shit or Shine kunnen delen.

Deze affiliatelink die leidt naar jouw training gebruiken we in de Shit or Shine Academy voor de promotie van jouw training. De unieke link maakt dat we zien hoeveel mensen zich via ons aanmelden voor de training en ervoor hebben betaald. Wij vragen 2x per jaar om een uitbetaling.

Jazeker kun je lid worden als deskundige van Shit or Shine als je complementaire hulp biedt. Het belangrijkste is dat je een erkende opleiding/cursus hebt gedaan voor de behandeling/ begeleiding van vrouwen met of na de behandeling van kanker. En je dus voldoet aan de voorwaarden.

Met Shit or Shine Mijn Coach kunnen vrouwen met/na kanker hun weg makkelijk vinden naar een coach bij hen in de buurt. Om kwaliteit te kunnen garanderen en daarmee toegelaten te worden in Bij Shit or Shine Mijn Coach, stellen we een aantal standaard voorwaarden:

 1. Je bent  geaccrediteerd coach/therapeut/zorgverlener of hebt minimaal 1 geaccrediteerde opleiding tot coach gevolgd.
 2. Je hebt cursussen of trainingen gevolgd specifiek gericht op het begeleiden bij/na kanker.
 3. Je coacht mensen (en hun naasten) met of na de behandeling van kanker.
 4. Je verzorgt een gratis intake gesprek met klanten die via Shit or Shine bij jou terecht komen.
 5. Je bent ouder dan 18 jaar en onderschrijft de gedragscode van Shit or Shine Mijn Coach.

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je je aanvraag indienen voor een lidmaatschap.

Wat je voor het lidmaatschapsprijs krijgt staat vermeld onder de prijs. Je betaalt per jaar voor het lidmaatschap. In dat jaar ben je goed vindbaar voor jouw doelgroep en kun jij jezelf goed profileren door middel van een eigen pagina. Shit or Shine biedt kwaliteit en dat zien we ook graag terug in de partners waarmee we samenwerken..

Bekijk voor meer informatie ook de algemene voorwaarden.

Let op: Het kan zijn dat we je na de intake nog vragen om een bewijs van je diploma op te sturen. Ben jij de deskundige die we zoeken? Schrijf je hier meteen in. Twijfel je of je aan de criteria voldoet? Neem contact op via hello@shitorshine.nl

We bieden je een jaarlimaatschap aan, omdat we graag een langdurige relatie met je willen opbouwen en bezoekers van Shit or Shine een stabiel adressenbestand willen bieden. Je krijgt veel terug voor je toezegging: niet alleen meer online zichtbaarheid, maar ook een kennispartner die je helpt om jouw praktijk nóg succesvoller te maken.

Je kan daarnaast ook kiezen voor een 2-jarig of 4-jarig lidmaatschap.

Heb je een inhoudelijke vraag of een vraag over je lidmaatschap? Stuur je mail naar hello@shitorshine.nl.

Is jouw doelgroep moeilijk vindbaar?

Vraag hier 5 tips aan om online zichtbaar te worden bij vrouwen met of na kanker en ontvang regelmatig een update van Shit or Shine via e-mail.